AANSLUITEN BIJ DE JEUGDOPLEIDING VAN KFC HEUR TONGEREN

Aansluiten

KFC Heur Tongeren wil een jeugdopleiding zijn voor jongeren uit Tongeren en omgeving. Meet als uitgangspunt FUN trachten we elke speler beter te maken op het vlak van tactiek, techniek, fysiek en mentaliteit. Jongens en meisjes. Als een speler beter wil worden, dan kan die zich aanmelden bij onze jeugdacademie. Dat betekent dat in de onderbouw (U5-U9) elke speler kan aansluiten, ongeacht zijn/haar niveau. Zolang de ploegen nog niet te vol zijn. Als er tenminste plaats is. We vragen wel steeds dat de kandidaat-speler een aantal trainingen meetraint om de motivatie en de drive te kunnen inschatten. En natuurlijk moet de speler het zelf ook leuk vinden. 

Vanaf de middenbouw dienen de testtrainingen ook om het niveau van de speler in te schatten en te beslissen of hij/zij wel of niet kan aansluiten en voor welk niveau (gewestelijk of provinciaal/interprovinciaal) de speler in aanmerking komt. Houd er rekening mee dat de ploegen in april gevormd zijn voor het volgende seizoen. Dat betekent dat na die periode spelers enkel nog kunnen aansluiten bij die ploegen waar nog onvoldoende spelers zijn. 

U kunt contact opnemen en de gegevens van de kandidaat-speler achterlaten via deze link.

Scouting

Naast de spontane instroom doen we natuurlijk ook aan actieve scouting. Dit zowel voor de gewestelijke als de provinciale/interprovinciale ploegen. Spelers die gescout worden, worden in de loop van het seizoen uitgenodigd voor een aantal testtrainingen bij de ploeg van hun leeftijd en niveau. Wanneer de club en de speler een samenwerking zien zitten, gaan we over tot een transfer. Zo worden de ploegen tegen begin april gevormd, om goed voorbereid aan het seizoen te beginnen. 

Ken je een interessante speler of wil je zelf gescout worden ? Stuur dan een mailtje naar onze hoofdscout via talenten@kfcheurtongeren.be

 

Word scheidsrechter

In 2020 staan er alweer heel wat scheidsrechtersopleidingen op het programma! Wil jij graag wedstrijden leiden? Sluit je aan bij onze club en word scheidsrechter! Ontdek meer informatie via deze link.

WIE KAN SCHEIDSRECHTER WORDEN?

Je hoeft slechts aan volgende voorwaarden te voldoen:

  • Je bent ten minste 15 jaar
  • Je bent aangesloten of je gaat je aansluiten bij een club van Voetbal Vlaanderen
  • Je bent fysiek paraat

Arnould Partoens, jeugdvoorzitter en Referee Ambassador helpt je graag op weg. Stuur een mailtje naar: jeugdvoorzitter@kfcheurtongeren.be

Ken je iemand die geschikt is ? Jong of oud, man of vrouw,…delen maar!